Vi vil gerne starte med en ansvarsfraskrivelse, du kan nemlig helt selv bestemme hvad for noget tøj som du vil bruge, men hvis du vil være med i kampen om at se godt ud, når du forlader huset, så er der her 5 ting, som du bør undgå at bruge. Ja, alle disse punkter er automatiske med til at stemple dig, som en der ikke har nogen stil.

Joggingbukser

“Ved du hvilket signal du sender til verden, når du går ud med joggingbukser? Du fortæller verden at du har givet op!”. Det berømte citat kommer fra Jerry Seinfeld til en af hans gæster i de sene 90’ere. Her i 2018 findes der nu joggingbukser som er mere slim og knap så baggy som tidligere, og disse er trods alt milevidt bedre end gamle joggingbukser. Selvom de er bedre så er de stadig kun lavet til at se bedre ud i træningscenteret, eller måske hente noget takeaway. Hvor skal du hen udover dette, hvor du virkelig har behov for at være så afslappet? Gåtur med hunden? Okay så. Alle andre steder? Nope.

Pyjamas og tøfler

Hvordan begyndte dette forfærdelige fænomen overhovedet? Overalt her i landet, især på efterskoler og gymnasier, kan du se folk som går med denne natbeklædning i fuld dagslys – det burde næsten være en forbrydelse. Hvordan skal vi på nogen måde løse verdens problemer, hvis man ikke engang kan tage ordentligt tøj på om morgenen. Dette er et opråb, tag noget ordenligt tøj på når du går ud i offentligheden!

Flip flopper “mandals”

Det absolut værste når det kommer til skotøj. Ingen ønsker at se dine fødder. Selvom du får regelmæssig pedicure (og dette gætter jeg på at du ikke gør), så er der stadig ingen som vil se dine fødder. Vi ønsker heller ikke at høre på den forfærdlige lyd som klip klapper laver. De er passende (og anbefales) til brusebadet i gymnastiksalen og på stranden. Det er det. Hvis du leder efter noget som glider let hen af jorden, så er der mange andre sko, som har en helt flad sål. Eksempelvis et var vans.

Shorts i løbet af efteråret, vinteren og foråret

En af de nemmeste måder at være kikset i sit tøjvalg, er når du bærer tøj som ikke passer til temperaturen. På en eller anden måde er shorts blevet mere almindeligt, at have på næsten hele året rundt. Ligesom du aldrig ville bære en vinterjakke midt i august, så spring også shortsene over, når der ikke er blade på træerne. Når det er på tide at vise dine ben, skal du bruge nogle shorts, som sidder forholdsvis tæt ind til kroppen. Heldigvis findes der meget moderigtige shorts, som ikke kun er store og baggy. Ellers så tænk på Don Draper som går til en havefest.

Grimt undertøj og sokker

Når dit undertøj begynder at blive hullet og laset, så er det nok tid til at skille dig af med dig. Brug undertøj, som du gerne potentielt vil ses i – giver det mening? Det eneste rigtige og acceptable valg her er, at bruge boxershorts, dette er en sand vinder. Boxershorts eller lange  underbukser er flotte, støtter de rigtige steder. Sokkerne betyder bestemt også noget. Husk altid at have nogle stilrene sokker på, som matcher resten af dit outfit. Her vil et par sorte klassiske sokker selvfølgelig være at foretrække, men andre kan også gøre det. Husk for guds skyld aldrig tennissokker, medmindre du dyrker sport.

 

 

Author

Write A Comment