Investering er for mange en rigtig mandeting at gøre, og i dag er der også væsentligt flere mænd end kvinder, der investerer. Investering er til gengæld noget alle kan give sig i kast med uafhængigt af køn, men oftest har det med at fange mændenes interesse. Gentleman eller ej så er investering noget alle burde gøre. Herunder kan du blive klogere på hvorfor.

Invester i din fremtid

Først og fremmest bør man investere, hvis man har interessere i at fastholde værdien af ens formue. Desværre er det sådan, at inflationen påvirker købekraften af vores formuer, så hvis pengene står og træder vande på bankkontoen, så risikerer man, at købekraften af ens formue forringes med årene.

Når du investerer, så er der flere måder, man kan gøre det på, men ved at lave en langsitet og sikker investering kan du øge værdien af din formue over tid. En langsigtet investering giver oftest ikke et stort afkast på kort tid, men det er en investering, der er værd at lave, hvis du gerne vil tjene penge på din formue i stedet for lade den træde vande.

Når du laver en langsigtet investering, så er det med en forventning om, at du om 10, 20, 30 år kan have tjent mange penge på din formue. Uanset hvad er det bedre at lave en langsigtet investering end at lade din formue stå på bankkontoen i 30 år, for selvom aktiemarkedet svinger, så er der større garanti for, at inflationen har ædt en stor del af din købekraft, end at investeringen har ædt din formue.

Desværre er det oftest ikke de langsigtede investeringer, der er de sjoveste, men en rigtig gentleman investerer både langsigtet og kortsigtet, så man ikke risikerer at smide hele formuen over bordet, hvis uheldet er ude.

Kortsigtet investeringer kan give hurtige gevinster

Kortsigtet investeringer kan derimod være sjove. Det er her den rigtige spænding opstår. Ved at investere i et vækstselskab, kan man være heldig at tjene mange penge på kort tid. Det er oftest billigt at købe aktier i et vækstselskab, når selskabet bliver offentligt, og selvom der ikke er nogen garanti for, at man kommer til at tjene penge på en sådan investering, så er det alligevel her, der er mulighed for at tjene penge hurtigst.

En anden måde at lave kortsigtet investeringer på er ved at investere i bitcoins. Med Bitcoin Code øger du samtidig dine chancer for at tjene penge på din kortsigtet investering, så hvis du er en risikovillig gentleman, så er det bitcoins helt sikkert noget for dig.

Author

Write A Comment