Brug kasketter med logo som salgsfremmende gaver

Mange virksomheder benytter sig af reklameartikler for at reklamere for sit brand. Reklameartikler kan benyttes alle steder og omverdenen får et øget kendskab til virksomheden. På den måde tiltrækker virksomheden potentieller kunder og kan på sigt skabe mersalg. Alle virksomheder ønsker stigning i omsætning hvert år og dette kan reklameartikler bidrage til, hvilket også er derfor mange virksomheder benytter sig af reklameartikler. Men der findes et hav af reklameartikler, og derfor skal hver virksomhed beslutte hvilken reklameartikel som passer til at få deres budskab ud til omverdenen. Derfor er det relevant at kigge på modtageren samt anledningen hvor reklameartiklen skal benyttes.

Logo cas til en hver lejlighed

Hvis I gerne vil nå så mange segmenter som muligt på en gange er caps med logo en oplagt reklameartikel at benytte sig af. Caps med logo kan bæres alle vegne til alle lejligheder. Er I til messer er caps med tryk en sikker vinder. Trykket placeres ofte foran og er derfor lige i øjenhøjde med den man kommunikerer med. Så når besøgende henvender sig til jeres stand kan de ikke undgå at få øje på jeres logo, som så vil plante sig i deres hoveder. Hvis I samtidig yder en god service, vil de huske jer til næste gang de skal købe ind af noget af det som I sælger. Derudover kan I bruge caps med logo som reklamegave til jeres kunder og medarbejdere. Ved at give dem den reklamegave vil de bære den i offentligheden og på den måde vil jeres virksomhedsnavn komme ud til omverdenen. At jeres virksomhedsnavn vil blive set på gaden, i SuperBrugsen, i fitness eller andre steder i offentligheden, vil kendskabet til jeres virksomhed blive øget. Dette kan gøre omverdenen nysgerrig på hvad I har at byde på og muligvis huske jeres virksomhedsnavn til næste indkøb. På den måde kan I tiltrække potentielle kunder som på sigt vil have en positiv effekt på jeres virksomheds omsætning.

Design selv caps med logo

Ved at vælge caps med tryk giver det jer rig mulighed for at være med i design processen. Caps med logo fås i mange farver, materialer, modeller m.m. I bestemmer helt selv farve. Skal farven tilpasses jeres logo eller en anledning som den skal bruges til? Skal den være med eller uden sandwich? Skal den have metalspænde, velcro eller justerbar lukning? Fokuserer I på bæredygtighed har vi også både materiale i RPET, recycled plastik m.m. Vi har altså et hav af forskellige caps med tryk, så I kan være sikker på at finde en som passer til jer. Ydermere er det også jer som vælger logoets placering, Skal det sidde bag på så det kan ses fra afstand eller skal det sidde foran så dem I er i kontakt med får øje på det. Skal det blot være jeres logo som er på eller kører I en fed kampagne, som I vil reklamere for. På den måde kan I være med i mindste detalje og vi kan sammen skabe den perfekte kasket til jer og jeres modtagere.