Elsker du at shoppe online ? Så er det her noget for dig!

Hvis du elsker at shoppe, men ind imellem bliver bremset lidt af en stram måned, så skal du læse med her. 

Der er ikke noget værre end når shoppe lysten kommer og kontoen er tom. Så må du styre dig og vente til næste måned. Men det behøves så faktisk ikke virkelig. For med en smart afbetalingskonto til onlinehandel kan du købe nu og betale senere. Det foregår helt uden om din bank konto. Du kan afgøre hvornår det skal betale tilbage og hvor hurtigt. 

Stort set alle onlineshops tager imod den smarte måde at betale på. Det kunne f.eks. være via Viabill. Det er urtolig nemt at få den oprettet og så kan du efterfølgende købe alt på afbetaling. Det er varer som tøj, sko, legetøj, frækt undertøj, værktøj, alufælge, møbler, indretning, hårde hvidevarer ja endda sexlegetøj. Alt kan samles under samme konto, så ikke skal oprette en masse små lån. Det gode er at den ikke koster gebyrer. Der kommer lidt rente på, som der også gør hvis du laver overtræk. 

Hvordan skal du så bruge den i hverdagen ?

Det fungerer dejligt nemt. Det er ikke meget anderledes at bruge end et kort eller mobilepay. Da alle shops stort set har den løstning med i systemet kan du handle der hvor du plejer. Det foregår som det plejer med at smide varerne i kurven. Når du så skal til kassen og afslutte ordren kan du nu vælge den nye konto frem for kort. Købet bliver nu ikke trukket på din bank, men bliver lagt til på den konto har lavet til afbetaling. Når alle køb er lavet og samlet på den, kan du så logge ind og afgøre hvor hurtigt det skal betales retur. Sætter du den f.eks. til 8 måneder, så deles det op i 8 små bidder, der automatisk trækkes på din konto.