Kampen med min bedste ven

Jeg hedder Mikkel, og jeg har altid været en sportsentusiast. Min bedste ven, Simon, og jeg spiller fodbold sammen hver weekend. Vi er nærmest uadskillelige, og vores venskab er bygget på vores fælles passion for sporten. Men denne weekend skulle vise sig at blive en af de mest katastrofale i lang tid. 

Det var en solrig lørdag eftermiddag, og vi var i højt humør, da vi gjorde os klar til vores vigtige fodboldkamp. Jeg havde lige fået et Apple Watch, og jeg var utroligt stolt af det. Det var min første gadget af den slags, og jeg kunne ikke vente med at prøve alle de smarte funktioner under kampen. 

Vi ankom til fodboldbanen, og stemningen var fantastisk. Venner, familie og holdkammerater stod klar til at heppe os frem. Jeg var så optaget af at snakke med Simon om strategien for kampen, at jeg slet ikke tænkte over at tage uret af. Jeg mærkede det knappe sekund af uopmærksomhed, da vi begyndte at varme op. 

Kampen gik i gang, og vi kæmpede hårdt på banen. Jeg var fuldstændig opslugt af spillet og glemte alt om uret, der stadig sad fast om min håndled. Lige indtil bolden blev spillet i min retning med en ekstra kraftfuld spark. 

Jeg greb bolden, men i samme øjeblik følte jeg også en mærkelig knasende fornemmelse ved mit håndled. Jeg kiggede ned og indså med skræk, at mit Apple Watch var blevet mast mellem bolden og mit håndled. Uret var fuldstændig smadret, skærmen var knust. 

Jeg kunne ikke tænke på andet end mit smadrede Apple Watch. Jeg måtte bare have den fikset. Jeg valgte derfor at tage et smut forbi fixphone. De altid så søde og venlige der, og kan hurtigt få mit Apple Watch fikset. Jeg tog derned, og der gik ikke mere end en time, og så var skærmen allerede helt ny. Jeg var så glad.