Manglede penge til ny bil, nu lever jeg drømmen.

Jeg er en mand på 26 år, som arbejder fuld tid som bilmekaniker, det at være bilmekaniker har nogen fordele og ulemper.

En af fordelene er at jeg kan sidde og lege med nye biler hverdag, man ved aldrig hvilken model der kommer ind, og det er noget jeg nyder og bliver motiveret af.

En af ulemperne er dog at jeg ikke tjener så mange penge som jeg kunne havde ønsket, Det at se og arbejde med alle de her smukke biler hverdag og så ikke være i stand til at købe min egen, er problemet.

Hverdag står jeg op og skal ud og arbejde med biler på biler, det kan slet ikke beskrives hvordan det føles at skulle kigge på alle de her biler, uden at ønske sig en for sig selv.

lige siden jeg startede det her job har jeg altid drømt om at købe en BMW, Alt ved denne bil er magisk og motoren som lyder som tusinder af engle i mine øre.

Igennem årene har jeg sparet på pengene og gemt et overskud af det jeg tjente, man kan roligt sige at der er penge i banken, men ikke penge nok til at købe min drømmebil.

Jeg faldt så over den her hjemmeside som gav mig muligheden for at gøre min drøm til virkelighed, nu køre jeg rundt i bilen som var jeg et barn igen.

Det her kunne kun lade sig gøre fordi jeg søgte hos Letfinans.dk gør det samme hvis du har en drøm som skal gøres til virkelighed.

Det virkede for mig og jeg er ikke noget særligt, lad det give dig den glæde som det gav mig, står du derude og ønsker noget, så tag dog et kig forbi hjemmesiden.